Vattenborrning

Lebam Brunnsborrning AB har borrat för vatten ända sedan starten 1971 och har således både lång erfarenhet och stor kunskap om hur vattenborrning ska utföras på bästa sätt.

Vi är anslutna till Avanti och borrningen utförs enligt System Avanti vilket bl.a. innebär:

  • En frostfri anläggning genom att slangar och adaptrar placeras på frostfritt djup
  • Tack vare adapterlösningen slipper du bygga brunnshus
  • Borrlock ovan mark som skyddar mot ytvatten, föroreningar m.m.
  • Fysikalisk-kemisk vattenanalys ingår
  • Kostnadsgaranti ingår
  • Du får ett borrbevis som visar att du höjd värdet på fastigheten

Läs mer om vattenborrning och System Avanti på Avantis hemsida.

Förutom kompletta vatteninstallationer erbjuder vi även tryckning och spolning av äldre brunnar.

Har du frågor om att borra vattenbrunn?

Vi har märkt att våra kunder ofta har frågor om olika saker som rör brunnsborrning efter vatten och det bästa vi vet är att svara på dem. Därför har vi har samlat de vanligaste frågorna under ”Vanliga frågor”. Men har du andra frågor så slå oss gärna en signal så ska vi svara så gott vi kan!

Ring: 0156-102 35

Eller skriv i vårt kontaktformulär!

Om Lebam Brunnsborrning

Vårt företag Lebam Brunnsborrning AB startades redan 1971 och vi har under alla år borrat hål för vatten och bergvärme åt kunder i hela Sörmland. Sedan år 1984 är företaget är ett rent familjeföretag som drivs av mig, Kjell och mina bägge söner Christian och Peter.

Då företaget startades utförde vi bara brunnsborrning för vatten men efter hand så utvecklades vår verksamhet och började då borra hål för bergvärmeanläggningar. Nu mera så utgör borrning för bergvärme en lika stor del av verksamheten som brunnsborrning för vatten. Vi utför också entreprenadborrning samt pålning för bygge av bryggor och hus.

När det gäller vattenborrning för brunnar vänder vi oss främst till privatpersoner, medan energiborrning för bergvärme utförs åt såväl privatkunder som företag.
Lebam Brunnsborrning AB är fullt certifierade av SP SITAC och vi är anslutna till Avanti vilket ger dig som kund en stor trygghet.