Tjänster privat

DSC00098_md5

Brunnsborrning

Vi har borrat brunnar i över 45 år. Det är det vi kan bäst, med mångårig erfarenhet i ryggen.

image4

Vattenborrning

Lebam Brunnsborrning AB har borrat för vatten ända sedan starten 1971 och har således både lång erfarenhet och stor kunskap om hur borrningen ska utföras på bästa sätt
image4

Bergvärme

Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra en väldimensionerad bergvärmeanläggning.

DSC00084_md5

Pålning

Vi erbjuder pålning för husbyggen och när du ska bygga brygga – från små byggen eller bryggor åt privatpersoner till större projekt för kommun och företag.

Om Lebam Brunnsborrning

Vårt företag Lebam Brunnsborrning AB startades redan 1971 och vi har under alla år borrat hål för vatten och bergvärme åt kunder i hela Sörmland. Sedan år 1984 är företaget är ett rent familjeföretag som drivs av mig, Kjell och mina bägge söner Christian och Peter.

Då företaget startades utförde vi bara brunnsborrning för vatten men efter hand så utvecklades vår verksamhet och började då borra hål för bergvärmeanläggningar. Nu mera så utgör borrning för bergvärme en lika stor del av verksamheten som brunnsborrning för vatten. Vi utför också entreprenadborrning samt pålning för bygge av bryggor och hus.

När det gäller vattenborrning för brunnar vänder vi oss främst till privatpersoner, medan energiborrning för bergvärme utförs åt såväl privatkunder som företag.
Lebam Brunnsborrning AB är fullt certifierade av SP SITAC och vi är anslutna till Avanti vilket ger dig som kund en stor trygghet.