Tjänster företag

DSC00098_md5

Brunnsborrning

Vi har borrat brunnar i över 45 år. Det är det vi kan bäst, med mångårig erfarenhet i ryggen.

093_md5

Energiborrning

Vi erbjuder borrning för bergvärmeinstallationer – från små anläggningar åt privatpersoner till större anläggningar åt kommun och företag.

DSC00084_md5

Entreprenadborrning

Vi erbjuder entreprenadborrning för husbyggen och anläggning av brygga – Allt mellan små och stora projekt för kommun och företag.

image4

Bergvärme

Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra en väldimensionerad bergvärmeanläggning.

Om Lebam Brunnsborrning

Vårt företag Lebam Brunnsborrning AB startades redan 1971 och vi har under alla år borrat hål för vatten och bergvärme åt kunder i hela Sörmland. Sedan år 1984 är företaget är ett rent familjeföretag som drivs av mig, Kjell och mina bägge söner Christian och Peter.

Då företaget startades utförde vi bara brunnsborrning för vatten men efter hand så utvecklades vår verksamhet och började då borra hål för bergvärmeanläggningar. Nu mera så utgör borrning för bergvärme en lika stor del av verksamheten som brunnsborrning för vatten. Vi utför också entreprenadborrning samt pålning för bygge av bryggor och hus.

När det gäller vattenborrning för brunnar vänder vi oss främst till privatpersoner, medan energiborrning för bergvärme utförs åt såväl privatkunder som företag.
Lebam Brunnsborrning AB är fullt certifierade av SP SITAC och vi är anslutna till Avanti vilket ger dig som kund en stor trygghet.