Energiborrning

Vi erbjuder energiborrning för bergvärmeinstallationer – från små anläggningar åt privatpersoner till större anläggningar åt kommun och företag. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att göra en väldimensionerad bergvärmeanläggning.

Varför välja bergvärme?

Några av fördelarna med bergvärme är:

  • Energisnål
  • Miljövänlig
  • Ger tillbaka 3 ggr mer energi än den förbrukar
  • Fungerar året runt
  • En investering som betalar sig efter några år

Avantis hemsida kan du läsa mer om bergvärme och energiborrning.

Har du frågor om energiborrning?

Vi har märkt att våra kunder ofta har frågor om olika saker som rör energiborrning/och borrning för bergvärme och det bästa vi vet är att svara på dem. Därför har vi har samlat de vanligaste frågorna som handlar om detta under ”Vanliga frågor”. Men har du andra frågor så slå oss gärna en signal så ska vi svara så gott vi kan.

Ring: 0156-102 35

Vilka är vi?

Vårt företag Lebam Brunnsborrning AB startades redan 1971 och vi har under alla år borrat hål för vatten och bergvärme åt kunder i hela Sörmland. Sedan år 1984 är företaget är ett rent familjeföretag som drivs av mig, Kjell och mina bägge söner Christian och Peter.

Då företaget startades utförde vi bara brunnsborrning för vatten men efter hand så utvecklades vår verksamhet och började då borra hål för bergvärmeanläggningar. Nu mera så utgör borrning för bergvärme en lika stor del av verksamheten som brunnsborrning för vatten. Vi utför också entreprenadborrning samt pålning för bygge av bryggor och hus.

När det gäller vattenborrning för brunnar vänder vi oss främst till privatpersoner, medan energiborrning för bergvärme utförs åt såväl privatkunder som företag.
Lebam Brunnsborrning AB är fullt certifierade av SP SITAC och vi är anslutna till Avanti vilket ger dig som kund en stor trygghet.